torstai 6. helmikuuta 2014

Punkaharju on upea myös talvella

Kyllähän se vaan niin taitaa olla, että ihmisten mielissä Punkaharju on profiloitunut selkeästi kesämatkailukohteeksi. Punkaharjulaiset matkailuyritykset ovat kuitenkin kehittäneet vahvasti talvimatkailua jo useamman vuoden ajan. Nyt ollaan siinä tilanteessa, että talvitarjonta alkaa ihan oikeasti olla jo tosi hyvä. Monipuolisia hiihtolatuja on yli 30 kilometriä ja jäällä lisää, retkiluistelureittejä on noin 15 kilometriä ja viime viikolla avattiin Valkialammelle pieni mukava 3,5 km luistelureitti.

Huikeat retkiluistelureitit.

Nauti hiihtämisestä kansallismaisemassa.

Yksi lumikenkäreiteistä kulkee Salpalinjalla.

Uusinta uutta on ensi viikolla virallisesti avattava Punkaharjun Lumikenkäpuisto. Puistossa on kahdeksan erilaista, hyvin merkittyä reittiä. Valikoimasta löytyy lyhyitä perhereittejä ja kovempikuntoisille tarkoitettuja vaativia kokonaisuuksia. Reitit on siis merkitty maastoon hyvin ja www.visitpunkaharju.fi -sivuilta saa ladattua reittikuvauksia ja karttoja mukaan reissuun. Useimmilla reiteillä on myös hyvät taukopaikat, joten meno on retkeilyä parhaimmillaan. Eikun testaamaan siis :)


Punkaharjulla viihtyy koko perhe.

Saimaan Huljupuistossa on tunnelmaa.

Viime viikolla tehtiin Punkaharjun Lomakeskuksen talvimatkailuvideo, jotta voisimme antaa teille jonkinlaisen käsityksen siitä, mitä Punkaharju tarjoaa talvella. Katsokaa itse ja kertokaa herättääkö video intoa tulla Punkaharjulle myös talvilomalle.




Videon ulkopuolelta pitää vielä mainita Metsämuseo Lusto, joka viettää muuten tänä vuonna 20-vuotisjuhliaan. Lustohan on avoinna ympäri vuoden ja kiinnostava nähtävää ja koettavaa on koko perheelle. Toinen oiva käyntikohde talvella on Kruupupuiston kylpylä. Lauantaisin siellä rentoudutaan kynttilän valossa. Aika ihanaa :)

Kruunpuisto Spa

Niin, ja tällä viikolla saatiin auki uudet www.visitpunkaharju.fi -sivut. Sivuilla on kattavasti esillä seudun matkailutarjonta, aktiviteetit ja käyntikohteet. Toivottavasti sivuista on teille iloa ja hyötyä. Tervetuloa Punkaharjulle talvilomalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti