sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Joulumyyjäiset 22.12.

Saatiin viime vuonna joulumyyjäisistä niin hyvää palautetta, että päätettiin järjestää myyjäiset myös tänä vuonna. Ajankohdaksi valikoitui 22.12. eli juuri sopiva aika ostaa viimeiset herkut joulupöytään. Eli jos ei itse huvita leipoa, paistaa tai valmistaa kaikkia herkkuja, niin nyt niitä saa noutaa helposti Paviljongilta.


Mukavaa joulutunnelmaa Paviljongilla.

Keittiömestarimme Marko taikoo sellaisia herkkuja, että oksat pois. Luvassa on ainakin itse tehtyä marmeladia, joululeipää, joulukaloja, kakkuja ja sinappia. Marko on luvannut valmistaa myös laatikoita, mutta niitä saa vain ennakkotilauksesta. Eli jos joululaatikot kiinnostaa, niin eikun soitto Paviljonkiin.


Maistuvaa jouleipää a´la Chef Marko.

Mukana tilaisuudessa on myös muita yrityksiä. Punkaharjulainen Jouko Lehtikuusi myy itse veistämiään käsitöitä ja veistelee muuten tilaisuuden aikana Tuomaan ristejä. Kaarina Jaatinen myy erittäin suosittuja Energetix Wellness magneettikoruja. Savonlinnasta paikalla on Ovaskala Oy:n Nurmelan Mikko, jolta saa ostaa maistuvia kalaherkkuja. Savonlinnasta tulee myös BeWellin Kantanevan Marko eli mies joka on kehittänyt sauvakävelyn ja onpa hän kirjoittanut muutaman hyvinvointiin liittyvän kirjankin. Markolta saa siis hyvinvointivinkkejä ja lahjakortteja BeWellin loistaviin hoitoihin.


Joulupukki jakaa lapsille karkkeja kello 13 alkaen.

Ja koska kyseessä on joulutapahtuma, niin onhan itse joulupukkikin luvannut saapua paikalle. Tulee karkkisäkin kanssa käymään kuulema tuossa yhden maissa. Joulupukin porot ovat paikalla koko päivän, niitä kannattaa käydä moikkaamassa.

Sallalle ja Upille maistuu ruoka.

Paviljongissa on glögitarjoilu myyjäisten ajan, ja jos nälkä yllättää niin 9,40 eurolla on tarjolla runsas ja maistuva joululounas. Lapset saavat tietty herkutella halvemmalla.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan joulunajan tunnelmasta kanssamme. Tarkemman ohjelman löydät täältä.