tiistai 12. kesäkuuta 2012

Ah ihana Saimaa Menu

Paviljongissa on nyt ollut pari päivää uusi menu, ja sen vastaanotto on ollut tosi hyvä. Menu on rakennettu niin, että käytämme mahdollisimman paljon lähituottajien tuotteita. Kun Saimaan rannalla ollaan, niin kaikki kalaa tulee tietysti omista vesistä. Läheltä tulee myö osa lihoista ja suuri osa kasviksista ja muista lisukkeista. Ihan kaikkea ei vielä läheltä saa, ja niinpä osaa annoksista höystetään muun maan mauilla.

Saimaa Menun aloitus: Täyteläistä tomaatti-nokkoskeittoa, vuohenjuustoa ja pinjansiemeniä. 


Omasta mielestän listan paras osa ihana Saimaa Menu. Sen ääreen kannattaa rauhoittua ajan kanssa, ja nauttia huikeasta makumaailmasta ja Saimaan upeista maisemista. Suosittelen.


Saimaa Menun pääruoka: Kuohkeaa haukimureketta, paistettua kuhafiletta ja kevätsipulihollandaisea.


Olen kyllä tosi iloinen siitä, että meillä on ihan huikea porukka keittiössä töissä. Näiden taitureiden käsistä ei synny vain herkullisia annoksia, vaan upean kauniita kokonaisuuksia. Ruokailukokemuksesta muodostuu näin kokonaisvaltainen elämys. Ainakin itse arvostan sitä, että ruoka myös näyttää hyvälle. Mutta tulkaa ihmeessä itse testaamaan niin tiedätte:-)

Menun päätteeksi Mansikkavanukas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti